Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Invergordon 1988 - 28 YO - The Pearls

Whisky
Invergordon 1988 - 28 YO - The Pearls
1.495,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne 28 års Cask Strength Single Grain fra Invergordon er udgivet i blot 184 eksemplarer ved en fadstyrke på 56,8%

 

Om The Pearls of Scotland

Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chillfiltering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Invergordon

Invergordon er langt fra et klassisk skotsk whiskydestilleri: Destilleriet blev grundlagt i 1960, med det enkle mål at lave et destilleri der kunne producere Grain Whisky i høj skala. Resultatet er et gigantisk monstrum af et destilleri der mere ligner et industrielt olieraffinaderi end et klassisk, rustikt single malt destilleri. Destilleriet laver i dag udelukkende grain whisky på Kolonnekedler, hvoraf langt størstedelen går til White & Mackay Blends – og det er ikke så lille en mængde! Invergordon har en helt vanvittigt høj produktionskapacitet på hele 40 millioner liter om året. Til sammenligning har Tomatin, der er Skotlands største Single Malt destilleri, en årlig produktionskapacitet på ”kun” 5 millioner liter.

Destilleriet har derudover en enkelt officiel aftapning – en 10 års single grain whisky, derudover kan man også være heldig at finde uafhængige single grain aftapninger fra tid til anden.

Varenummer: sgcs5333 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnInvergordon 1988 - 28 YO - The Pearls
Varenummersgcs5333
Vejledende udsalgspris inkl. moms1.495,00 kr.
Alder28
Alkoholprocent56.80
Volume0.70
OprindelseslandSkotland