Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Raspberry Sirup MBWS

Sirup
Raspberry Sirup MBWS
75,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHøjkvalitets sirup lmed smag af solmodne hindbær – yderst velegnet til brug i drinks eller blandet op med vand.

 

Om Produktet

Marie Brizard blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De allerfleste sirupper er endvidere lavet uden konserveringsmiddel.

Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.

Marie Brizard Hindbærsirup byder på en smag af solmodne hindbær – den helt rigtige sødme balanceret med syrligheden i det velkendte bær.

Brug Marie Brizard Hindbærsirup som en ingrediens i cocktails eller blandet med vand, lemon-lime sodavand eller danskvand. Anbefalet fortyndingsforhold 1:5-7.

Om Marie Brizard Wine & Spirits

Marie Brizard blev født i Frankrig, 1714, og var datter af en bødker. I januar 1755 stødte hun på en vestindisk sømand, liggende midt på gaden, bevidstløs og med høj feber. Brizard tog ham med hjem og tog sig af ham indtil han igen var ved godt helbred. Som tak for at hun havde redet hans liv, gav han hende det eneste han ejede – en hemmelig opskrift på en ekstraordinær anislikør. Senere samme år gik hun sammen med sin nevø Jean-Baptiste Roger og grundlagde Marie Brizard & Roger Company. Firmaet skulle gå hen og blive en af de største producenter af vin og spiritus i verden.

Varenummer: siru5388 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnRaspberry Sirup MBWS
Varenummersiru5388
Vejledende udsalgspris inkl. moms75,00 kr.
Alkoholprocent0.00
Volume0.70
OprindelseslandSpanien