Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Elderflower Sirup MBWS

Sirup
Elderflower Sirup MBWS
105,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHøjkvalitets sirup med en delikat og kraftfuld smag – yderst velegnet til brug i drinks eller blandet op med vand.

 

Om produktet

Marie Brizard blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De allerfleste sirupper er endvidere lavet uden konserveringsmiddel.

Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.

Hyldeblomstens delikate antydninger blandet med saftens kraftfulde smag tilbyder en fængslende sirup.

Brug Marie Brizard Hyldeblomstsirup som en ingrediens i cocktails eller blandet med vand, lemon-lime sodavand eller danskvand. Anbefalet fortyndingsforhold 1:5-7.

Om Marie Brizard Wine & Spirits

Marie Brizard blev født i Frankrig, 1714, og var datter af en bødker. I januar 1755 stødte hun på en vestindisk sømand, liggende midt på gaden, bevidstløs og med høj feber. Brizard tog ham med hjem og tog sig af ham indtil han igen var ved godt helbred. Som tak for at hun havde redet hans liv, gav han hende det eneste han ejede – en hemmelig opskrift på en ekstraordinær anislikør. Senere samme år gik hun sammen med sin nevø Jean-Baptiste Roger og grundlagde Marie Brizard & Roger Company. Firmaet skulle gå hen og blive en af de største producenter af vin og spiritus i verden.

Varenummer: siru5391 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnElderflower Sirup MBWS
Varenummersiru5391
Vejledende udsalgspris inkl. moms105,00 kr.
Alkoholprocent0.00
Volume0.70
OprindelseslandSpanien