Deerstalker Auchroisk 16 år Limited Release

Whisky
Deerstalker Auchroisk 16 år Limited Release
829,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutik“Det bliver sagt at en Deerstalker bliver født, ikke brygget. Hans eksistens er ensom, hans eneste følgesvende er dyrene fra de vildeste områder – Den gyldne ørn, bjergharen.

Han lever med vinden i sit ansigt, ofte gennemvædet af sne og regn, ofte kølet af iskolde vinde.

Men han varmer sig selv med en dram a 'Uisge Beatha', Livets Vand; Hans tanker bliver opløftede og byfolkenes problemer er ikke hans.'

 Deerstalker som brand var først ejet af en vin og alkohols sælger fra Edinburgh ved navn J. G. Thompson. Han bed mærke I vigtigheden af trademarks og indså at disse stolte, ligefremme men var indbegrebet af Højlandets ånd og registrerede navnet og mærkatet afbildet med Deerstalker I 1880, kun fem år efter at trademarks blev opfundet.

Endnu en 'sjældent set som en enkeltmalt' flaske fra den nye Deerstalker enkeltfad begrænset udgivelse. Det er en kompleks dram med en cremet sødhed tilsat en lettere olieret krydret smag. Modnet I en forhenværende bourbon hogshead der producerede 347 flasker alt i alt.

Næse:  Meget frugtigt.

Smag: Fyldig og sød

Eftersmag: Første klasses malt med en langvarig eftersmag.

Auchroisk – "Shallow ford across the red stream" på gælisk. Endnu en ung Speysider fra 1974, grundlagt til at levere til maltwhisky til J&B, som karakteren, Patrick Bateman fra kultklassikeren American Psycho af Bret Easton Ellis i 1991, drak. Skiftede i 1991 navn af udtalehensyn til The Singleton, men skiftede tilbage til Auchroisk igen i 2001.

Varenummer: smal3558 - Kategori: . Brand: Deerstalker Whisky
NavnDeerstalker Auchroisk 16 år Limited Release
Varenummersmal3558
Vejledende udsalgspris inkl. moms829,00 kr.
Alder16
Alkoholprocent48.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland