Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Paul John Bold Peated single malt whisky

Whisky
Paul John Bold Peated single malt whisky
439,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDen Store Indiske Single Malt fra de solrige kyster ved Goa. Med mange ferskvands kilder og tropisk varme, var Goa det naturlige valg for hvor Single Malten skulle skabes. Et helårs tropisk klima, accelererer naturligvis modningen af ​​whiskyerne. Englenes andel (fordampningen) er omkring 8% om året. Single Maltens unikke smagsoplevelser, skyldes ikke mindst den intense karakter hos den specielle byg, der vokser ved foden af ​​Himalaya.

I 2004 blev Michael D’Souza Master Distiller hos John Distilleries, hvor den første destillation fandt sted i 2008. I 2012 lanceredes Paul John sine Single Malts i Storbritannien, og har siden vundet utallige priser og anerkendelser i hele verden. Mac Y er stolt af at kunne introducere Paul John Single Malts i Danmark.

Whiskyerne er ikke chill-filtreret og har helle Ingen tilsætningsstoffer (farver eller smag).

Duft

Efter en duft af røg, overtager Manuka honning, stikkende krydderi og bourboneque rød lakrids scenen

Smag

Den smelter i munden - har den mest dybe smag, der vælter ind som bølger. I starten føles det sublimt silkeagtig og smagsat med eg-lignende honning. Og lige når du tror du har overlevet, kommer overraskelsen - en ny bølge af krydderi, der efterfølges af en røgfyldt stemning, der fylder munden og efterlader en tidevandsbølge af tør melasse, tørv og en grad af kobber

Eftersmag

Bold har en let finish med en smule kobber, der langsomt kommer frem. Du kan også opdage fantastisk røget mokka, formet ved delikate krydderier

Kommentar

Bold er en rejse, der fører dig gennem de uudforskede områder i Goa. Vi inviterer dig til at forlade sporet, træde på glemte veje og stikke hovedet ind i Goa’s lækre dybde!

Varenummer: smal4598 - Kategori: . Brand: Paul John Indian Whisky

Relaterede nyheder

NavnPaul John Bold Peated single malt whisky
Varenummersmal4598
Vejledende udsalgspris inkl. moms439,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandIndien