Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Writers' Tears - Double Oak

Whisky
Writers' Tears - Double Oak
485,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikWriters' Tears Double Oak er en eksklusiv Irsk whiskey er er kommet til af to forskellige slags fade og to stile af premium Irsk whiskey. Et blend af Single Pot Still og Single malt irsk whiskey, aldret i eks bourbonfade af Kentucky og Franske Cognac fade. Whiskeyen er 3 gange destilleret, non-chill filtered og flasket ved 46%. Whiskeyen er et fælles produkt af Walsh familien (Irland) og Legaret familien (Cognac, Frankrig).

De franske cognacfade har tidligere indholdt Deau XO cognac, et produkt der også importeres af Mac Y.

Lidt om brandet:

Walsh Whiskey Distillery åbnede første dørene op tilbage i 1999. Distilleriet er skabt Bernard og Rosemary Walsh, der som en Family Business har dedikeret deres arbejde, til at genoplive den gamle irske whiskey tradition, og dette må de siges at lykkedes med! 
De skriver selv: "Vi skaber moderne innovationer og udtryk, til glæde for ganer verden over, ved brug af oldgamle opskrifter fra Irlands gyldne æra af Whiskey destillation... Vores filosofi støttes op af vores familiemotto Never Say Die. Dette robuste motto, vores passion, innovatio, samt sans for detalje, driver vores familiedrøm til at skabe et eftermæle af fantastiske whiskeyer."

Duft

Sød vanilje, kanel, blommer og pære

Smag

Citrusskal, chokolade undertoner, vedvarende kryddderier

Eftersmag

Elegant, smagsfyldt

Varenummer: smal5141 - Kategori: . Brand: Writers Tears Irish Whiskey

Relaterede nyheder

NavnWriters' Tears - Double Oak
Varenummersmal5141
Vejledende udsalgspris inkl. moms485,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandIrland