Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

1770 Glasgow SM Whisky Peated

Whisky
1770 Glasgow SM Whisky Peated
555,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikGlasgow 1770 Peated - Rich & Smokey er en røgfyldt single malt med enestående karakter.

Duft

Sød røg med karamel, vanilje, tørrede mørke frugter og sort peberkornskrydderi samt flamberet appelsin.

Smag

Tobaksblade, fyldig mørk karamel, kakaonibs og noter af sød, blød tørv samt urteagtige noter af salvie.

Eftersmag

Lang og glat – med noter af saltet karamel, lakrids og krydderi.

 

Om Produktet

Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated - Rich & Smoky er en vovet udgave i Glasgow 1770 Signature Range. Lavet på den fineste maltede byg, der har sin røgede smag fra den aromatiske lyngrige tørv, der vokser i det skotske højland. Kombineret med det usædvanligt rene vand fra Loch Katrine og destilleret i traditionelle copper pot stills.

Modnet i nye egetræsfade med en finish i Pedro Ximénez sherry-fade. Som altid er den non-chill filtered og naturlig i sin farve.

Smagsnoter

På næsen mødes man af sød røg og righoldig karamel med noter af levende vanilje, tørrede mørke frugter og krakkeret, sort peberkornkrydderi med subtile antydninger af flamberet appelsin. Ved smagning rammes man af tobaksblad, fyldig mørk karamel og kakaonibs, med en baggrund af sød, blød tørv og blide, jordlige undertoner med subtile urteagtige noter af salvie. Eftersmagen er lang og glat, med noter af saltet karamel, lakrids og langvarigt krydderi.

Om Glasgow Distillery

The Glasgow Distillery Company er ganske ungt destilleri der – som navnet antyder – har base i Glasgow. Destilleriet blev grundlagt i 2014, og tager navn efter et af Glasgows oprindelige destillerier. Det gamle Glasgow Distillery Company blev grundlagt helt tilbage i 1770, men måtte dreje nøglen om i starten af 1900-tallet. Da det nye destilleri blev åbnet i 2014 var det det første Single Malt Whisky destilleri i Glasgow i over ét hundrede år.

Destilleriet laver en række forskellige spiritusprodukter, både Single Malt Whisky, Blended Whisky, Gin, Rom og Vodka, af disse bringer Mac Y deres ”1770 Single Malt Whisky” serie, samt deres ”Makar Gin” serie.

Om 1770 Single Malt Whisky

1770 Single Malt Whisky er navngivet efter grundlæggelsesåret for det oprindelige Glasgow Distillery, og giver den skotske whiskybranche et friskt, nyt, urbant udtryk.

Whiskyen er håndlavet i destilleriets specialdesignede kobberkedler, og laves på lokal skotsk bygmalt og vand fra Loch Katrine.

Brandets signaturudgivelser er:

’The Original’ – frisk og frugtig

’Peated’ – dyb og røget

’Triple Distilled’ – Afrundet og sprudlende.

Varenummer: smal5318 - Kategori: . Brand: 1770 Glasgow Single Malt

Relaterede nyheder

Navn1770 Glasgow SM Whisky Peated
Varenummersmal5318
Vejledende udsalgspris inkl. moms555,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland