Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

The Irishman Single Malt Irish whiskey 12 YO

Whisky
The Irishman Single Malt Irish whiskey 12 YO
645,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn tripple-distilled Single Malt Irish Whiskey, lagret 12 år på first fill bourbonfade – absolut anbefalelsesværdi!

Duft

Søde, krydrede noter af vanilje, kanel og endda en smule kryddernellike. Afbalanceret med æbler og pærer, forkullet træ og friskskåren hø.

Smag

Sød med vanilje, sorte peberkorn og friske frugter.

Eftersmag

Vedvarende og yderst behagelige noter af bygkorn og eg. Et strejf af flødekarameller og mørk chokolade.

Om Produktet

Lagret minimum 12 år på first fill, brændte bourbonfade. Tripple-distilled og bestående udelukkende af maltet irsk byg. Denne henrivende og modne irske whiskey har siden sin udgivelse vundet et hav af internationale guldmedaljer.

Whiskyens alkoholindhold ligger på 43%

Smagsnoter

Den dobbelte lagring tilføjer rig, honningsød maltethed og bløde noter af kandiserede frugter, hvoraf førstnævnte særligt træder frem i duften, hvorimod sidstnævnte særligt træder frem når først whiskeyen smages. I eftersmagen går smagsoplevelsen over i soltørrede rosiner og krydrede egetræsnoter.

Om Walsh Whiskey

Walsh Whiskey er en familievirksomhed dedikeret til genoprettelsen af Irsk Whiskey.

Irsk Whiskey (som man staver med et ’e’) har haft et par hårde århundreder – engang var den grønne ø den største whisky-producent i verden, og irlænderne holder stadig på at det var dem - og ikke skotterne - der opfandt den gyldne drik. Men grundet en langvarig række problemer – så som hungersnød, Forbudstiden og en uvillighed til at omstille sig et skiftende marked – undergik den Irske Whiskeybranche en gradvis men fatal kollaps, med det resultat at der i 1970 kun var to aktive destillerier tilbage på hele øen!

Heldigvis er vinden (langt om længe) begyndt at vende sig for den Irske Whiskey, og mange nye destillerier springer i disse dage frem over hele øen. Walsh Whiskey, der blev grundlagt i 1999 af ægteparret Bernard og Rosemary Walsh, har sat sig for at være bannerførere for denne irske whiskeyrenæssance. Det gør de blandt andet med deres to produktlinjer af Irsk Whiskey – Writer’s Tears og The Irishman.

”Vores filosofi er forankret i familiemottoet, som lyder: ’Never Say Die’ – hvis det ikke lykkes første gang, fortsætter vi, indtil det gør.”

Om The Irishman

The Irishman er en mesterlig serie, der hovedsageligt består af irsk single malt. På klassisk irsk manér er alle produkterne triple-distilled (’tredobbelt destilleret’). Dette betyder egentligt bare, at whiskyen efter den sædvanlige anden destillering destilleres en yderligere gang, hvilket resulterer i en lettere og mere afrundet smag

The Irishman er en prisvindende irsk whiskey, der nyder bred popularitet for sin høje kvalitet og lethed.

Varenummer: smal5328 - Kategori: . Brand: The Irishman Whiskey

Relaterede nyheder

NavnThe Irishman Single Malt Irish whiskey 12 YO
Varenummersmal5328
Vejledende udsalgspris inkl. moms645,00 kr.
Alder12 år
Alkoholprocent43.00
Volume0.70
OprindelseslandIrland