Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

The Irishman - Caribbean Cask Irish Whiskey

Whisky
The Irishman - Caribbean Cask Irish Whiskey
559,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn dekadent og eksotisk irsk whiskey til dig der leder efter noget ganske særligt.

Duft

Varm, eksotisk og sødmefuld – med tropefrugter og brun farin.

Smag

Let, sødmefuld og krydret – med æbletærte og kryddernellike.

Eftersmag

Frugtig og krydret – med mango, banan og figen.

 

Om Produktet

Dekadent og tropisk. De sødmefulde St. Lucia romfade leverer en spektakulær sansemæssig forkælelse. Masser af tropefrugter og liflige krydderier. Single Pot Still nappet er der dog stadigvæk. Varm og indbydende – en helt igennem eksotisk whiskey!

Denne whiskey er baseret på samme base som The Irishman – The Harvest, og er dermed en unik blanding af Single Malt og Single Pot Still Irish Whiskey, hvoraf førstnævnte udgør godt 70% mens sidstnævnte udgør godt 30%.

The Irishman – Caribbean Cask Irish Whiskey er aftappet non-chill filtered ved en ABV på 46%.

Smagsnoter

Duften løfter en op og tager en langt væk til St. Luciaøens gyldne sandstrande. Sid iblandt palmætræerne og lydt til havets brusen. Duft tropiske frugter som hænger tungt fra grenene. Yderst behagelig og sødmefuld.

Smagen er varm og dyb. Mødet mellem Single Malt og Single Pot Still whiskey resulterer i en let sødme samt den helt rigtige mængde krydderi – tænk æbletærte og kryddernellike.

I eftersmagen træder romfadenes indflydelse tydeligt frem. En bølge af tropefrugter og liflige krydderier. Eksotiske noter af mango og banan. Måske endda figner. Efterlader absolut et indtryk!

Om Walsh Whiskey

Walsh Whiskey er en familievirksomhed dedikeret til genoprettelsen af Irsk Whiskey.

Irsk Whiskey (som man staver med et ’e’) har haft et par hårde århundreder – engang var den grønne ø den største whisky-producent i verden, og irlænderne holder stadig på at det var dem - og ikke skotterne - der opfandt den gyldne drik. Men grundet en langvarig række problemer – så som hungersnød, Forbudstiden og en uvillighed til at omstille sig et skiftende marked – undergik den Irske Whiskeybranche en gradvis men fatal kollaps, med det resultat at der i 1970 kun var to aktive destillerier tilbage på hele øen!

Heldigvis er vinden (langt om længe) begyndt at vende sig for den Irske Whiskey, og mange nye destillerier springer i disse dage frem over hele øen. Walsh Whiskey, der blev grundlagt i 1999 af ægteparret Bernard og Rosemary Walsh, har sat sig for at være bannerførere for denne irske whiskeyrenæssance. Det gør de blandt andet med deres to produktlinjer af Irsk Whiskey – Writer’s Tears og The Irishman.

”Vores filosofi er forankret i familiemottoet, som lyder: ’Never Say Die’ – hvis det ikke lykkes første gang, fortsætter vi, indtil det gør.”

Om The Irishman

The Irishman er en mesterlig serie, der hovedsageligt består af irsk single malt. På klassisk irsk manér er alle produkterne triple-distilled (’tredobbelt destilleret’). Dette betyder egentligt bare, at whiskyen efter den sædvanlige anden destillering destilleres en yderligere gang, hvilket resulterer i en lettere og mere afrundet smag

The Irishman er en prisvindende irsk whiskey, der nyder bred popularitet for sin høje kvalitet og lethed.

Varenummer: smal5667 - Kategori: . Brand: The Irishman Whiskey

Relaterede nyheder

NavnThe Irishman - Caribbean Cask Irish Whiskey
Varenummersmal5667
Vejledende udsalgspris inkl. moms559,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandIrland