Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Paul John Christmas Edition 2023

Whisky
Paul John Christmas Edition 2023
559,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikSjette udgivelse i Paul Johns serie af julewhiskyer. Paul John Christmas Edition 2023 er en eksotisk og krydret whisky som rigtigt sætter dig i julehumør.

Duft

Behagelig – med vaniljecreme og et strejf af mørk chokolade og tørrede frugter.

Smag

Dyb og sødmefuld – med egetræ, mochaccino, varm karamel, vanilje og et strejf af mildt krydderi.

Eftersmag

Rig, langvarig og yderst frugtig.

 

Om Produktet

Lavet på urøget malt lagret først på ex-bourbon fade, og dernæst givet en finish på Single Vintage Colheita Tawny portvinsfade; Paul John Christmas Edition 2023 er landet i Danmark fra Goas eksotiske kystland, og byder dig velkommen med en rig og yderst julet smagspalette.

Dette er den 6. udgivelse i Paul Johns limited edition julewhiskyer. Hver udgivelse har nyt design og ny smag.

Paul John Christmas Edition 2023 er udgivet non-chill filtered ved 46% alkohol.

Smagsnoter

I duften mødes man af liflige aromaer af cremet vanilje, samt et strejf af mørk chokolade, kun forbedret af en note af tørret frugt.

I smagen mødes man af en dyb og sødmefuld note af egetræ, samt delikat mochaccino indhyllet i varm karamel, saftig vanilje og et strejf af blødt krydderi.

Eftersmagen er langvarig, overdådigt frugtig og ganske fyldig.

Om Paul John

Indien har i mange, mange år haft en helt massiv produktion af whisky – men indtil for nyligt har det næsten udelukkende været i form af blended whisky, som hovedsageligt er blevet solgt indenfor landets grænser. Over de seneste år er inderne dog i sandhed begyndt at træde frem på den internationale scene med en række Single Malts af høj kvalitet.

Paul John Single Malt er et af disse nye, indiske single malt-brands. Det tropiske klima, man finder i Goa-regionen, har en massiv indflydelse på whiskyens modningsproces – kort sagt bliver den fremskyndet gevaldigt!

Derudover viser brandets udgivelser også den karakteristiske indiske villighed til at eksperimentere, og der leges både med grader af tørverøg og valg af fade – Den første ses eksempelvis i forskellen på ”Hint of Peat” og ”Peated” udgivelserne, der har forskellige grader af røg, og den anden i forskellen mellem ”Olorosso” og ”PX” udgivelserne, der er lagret på forskellige typer af sherryfade.

 

Varenummer: smal5790 - Kategori: . Brand: Paul John Indian Whisky

Relaterede nyheder

NavnPaul John Christmas Edition 2023
Varenummersmal5790
Vejledende udsalgspris inkl. moms559,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandIndien