Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Highland Park 1992 single malt 24 år c.s. - Golden Pearl

Whisky
Highland Park 1992 single malt 24 år c.s. - Golden Pearl
5.059,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne 24 års Cask Strength Single Malt fra det prestigefulde Highland Park destilleri er udgivet i blot 195 eksemplarer ved en fadstyrke på 45,2%

 

Om Produktet

The Golden Pearl Collection tilbyder nogle af de allersjældneste gamle whiskyer fra Skotlands fineste destillerier.

Denne særegent exceptionelle gyldne whisky, Highland Park 24 års har hvilet i stilhed siden den blev destilleret tilbage i marts 1992, indtil den blev vækket til live ved sin aftapning i juni 2016.

Blot 195 flasker er blevet tappet fra dette fad, der bærer nummeret 1272. Whiskyen er ikke chill-filtered, og er blevet aftappet ved fadstyrke.

Flaskerne kommer i en luksuriøs dekanterflaske med glasprop, samt en gaveæske af tilsvarende høj kvalitet.

The Golden Pearls Collection er en del af The Pearls of Scotland

Om The Pearls of Scotland

Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chill-filtering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Highland Park

Highland Park er et af de nordligst liggende destillerier i Skotland, og også iblandt de allerældste. Præcist hvornår destilleriet blev grundlagt er svært at sige – destilleriet fik licens til at producerer whisky i 1826, men har med al sandsynlighed produceret whisky illegalt længe inden da. Ifølge destilleriet selv blev de grundlagt helt tilbage i 1798.

I dag er Highland Park et af de mest velkendte og populære Single Malt destillerier herhjemme – og af gode grunde! Destilleriets whisky er altid af høj kvalitet.

Varenummer: smcs3993 - Kategori: . Brand: The Pearls of Scotland Whisky

Relaterede nyheder

NavnHighland Park 1992 single malt 24 år c.s. - Golden Pearl
Varenummersmcs3993
Vejledende udsalgspris inkl. moms5.059,00 kr.
Alkoholprocent45.20
Volume0.70
OprindelseslandSkotland