Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Glenrothes 1988 single malt 27 år c.s. - Golden Pearl

Whisky
Glenrothes 1988 single malt 27 år c.s. - Golden Pearl
5.389,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne 27 års Cask Strength Single Malt fra det prestigefulde Glenrothes destilleri er udgivet i blot 264 eksemplarer ved en fadstyrke på 50,6%

 

Om Produktet

The Golden Pearl Collection tilbyder nogle af de allersjældneste gamle whiskyer fra Skotlands fineste destillerier.

Denne særegent exceptionelle gyldne whisky, Glenrothes 27 har hvilet i stilhed siden den blev destilleret tilbage i juni 1988, indtil den blev vækket til live ved sin aftapning i september 2015.

Blot 264 flasker er blevet tappet fra dette fad, der bærer nummeret 7856. Whiskyen er ikke chill-filtered, og er blevet aftappet ved fadstyrke.

Flaskerne kommer i en luksuriøs dekanterflaske med glasprop, samt en gaveæske af tilsvarende høj kvalitet.

The Golden Pearls Collection er en del af The Pearls of Scotland

Om The Pearls of Scotland

Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chill-filtering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Glenrothes

Glenrothes Distillery blev grundlagt helt tilbage i 1878, og er dermed en af de gamle hunde indenfor skotsk whisky. Destilleriet har sidenhen kørt nærmest kontinuerligt, med enkelte nedlukninger grundet brand og økonomiske kriser.

I dag er Glenrothes et yderst prestigefyldt destilleri, og er kendt for sine Vintage udgivelser, hvor whisky på tværs af årgange blandes og udgives i et yderst begrænset omfang. Derudover kan man kende destilleriets flasker på deres noget spøjse og minimalistiske form.

Varenummer: smcs3994 - Kategori: . Brand: The Pearls of Scotland Whisky

Relaterede nyheder

NavnGlenrothes 1988 single malt 27 år c.s. - Golden Pearl
Varenummersmcs3994
Vejledende udsalgspris inkl. moms5.389,00 kr.
Alkoholprocent50.60
Volume0.70
OprindelseslandSkotland