Paul John Peated single malt whisky c.s.

Paul John Peated single malt whisky c.s.


Den Store Indiske Single Malt fra de solrige kyster ved Goa. Med mange ferskvands kilder og tropisk varme, var Goa det naturlige valg for hvor Single Malten skulle skabes. Et helårs tropisk klima, accelererer naturligvis modningen af ​​whiskyerne. Englenes andel (fordampningen) er omkring 8% om året. Single Maltens unikke smagsoplevelser, skyldes ikke mindst den intense karakter hos den specielle byg, der vokser ved foden af ​​Himalaya.

I 2004 blev Michael D’Souza Master Distiller hos John Distilleries, hvor den første destillation fandt sted i 2008. I 2012 lanceredes Paul John sine Single Malts i Storbritannien, og har siden vundet utallige priser og anerkendelser i hele verden. Mac Y er stolt af at kunne introducere Paul John Single Malts i Danmark.

Whiskyerne er ikke chill-filtreret og har helle Ingen tilsætningsstoffer (farver eller smag).

Duft

De røgfyldte, søde og jordiske dufte har milde noter af krydderier

Smag

Når de cripige Muscovado og Demerara sukkerarter nuancer lægger sig, sætter den røgede malt in og skaber en perfekt balance. Et antydning af krydderi fra hickory og Dominikanske kakao

Eftersmag

Den delikate finish har tydelige noter af Dominikansk kakao med en kant af marmelade

Kommentar

Goa svigter aldrig. For den sande opdagelsesrejsende har Goa altid en overraskelse gemt i ærmet. Her symboliseret med Paul John Select Cask Peated. Denne Single Malt forbløffer også en dreven Whisky Entusiast. Uventede smagsnuancer balancerer hinanden og der er en sund Goansk oplevelse, pakket ind i hver eneste dram!

Billede på vej...
Paul John Peated single malt whisky c.s.

Produktdata

Varenummersmcs4600
Alkoholprocent55.50
Volume0.70
Casknr.Batch No.: 1
OprindelseslandIndien
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019