Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Glen Spey 1991- 24 YO - The Pearls

Whisky
Glen Spey 1991- 24 YO - The Pearls
999,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne 24 års Cask Strength Single Malt fra Glen Spey er udgivet i blot 291 eksemplarer ved en fadstyrke på 49,5%

 

Om The Pearls of Scotland

Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chillfiltering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Glen Spey

Glen Spey er ét af fem destillerier i byen Rothes i Speyside-regionen af Skotland. En region, der er kendt for sine frugtige og sødmefyldte whiskyer.

I forhold til sine naboer har Glen Spey en relativt lille produktionskapacitet på 1,4 millioner liter om året, hvilket nok er grunden til, at destilleriet lidt er blevet overset. En anden grund er, at hovedparten af destilleriets malt-whisky produktion går til blends, og dermed ser man kun sjældent officielle udgivelser fra Glen Spey. Heldigvis er der flere uafhængige aftappere, der udgiver single malts fra destilleriet.

Varenummer: smcs5332 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnGlen Spey 1991- 24 YO - The Pearls
Varenummersmcs5332
Vejledende udsalgspris inkl. moms999,00 kr.
Alder24
Alkoholprocent49.50
Volume0.70
OprindelseslandSkotland