Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

El Tequileño Blanco

Tequila
El Tequileño Blanco
239,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne blanco tequila fra El Tequileño destilleriet er yderst velegnet til brug i drinks – særligt i den berømte La Batanga cocktail.

Duft

Bagt agave, urtenoter, delikate noter af anis og sort peber.

Smag

Sød, bagt agave

 

Om Produktet

El Tequileño Blanco er en langvarig favorit iblandt beboerne i byen Tequila og de omkringliggende områder. Denne historiske tequila er hovedingrediensen i La Batanga cocktailen, som blev opfundet af Don Javier fra den verdensberømte La Capilla Cantina.

El Tequileño Blanco er en såkaldt blanco tequila, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode. Blanco tequila er oftest meget rene i smagen og præget af agavens naturlige smag. El Tequileño Blanco gør sig særdeles godt i cocktails.

El Tequileño Blanco er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter

En sød, lækker tequila med smag af bagt agave. Yderst velegnet i cocktails!

Om El Tequileno

Tequileño er et af de mest højtrespekterede og populære premium tequilabrands i verden. Og ikke uden grund – destilleriet blev grundlagt i 1959 af Don Jorge Salles Cuervo i byen Tequila, Mexico. Destilleriet tog navnet efter byen – et navn, der ikke er helt tilfældigt. For byen Tequila er nemlig det sted, hvor den agave-baserede spiritus første gang blev destilleret, og det er også der, drikken har sit navn fra.

Ud over denne historiske arv er Tequileño også speciel i det, at den er et af de ganske få tequila-destillerier der udgiver sin tequila under eget navn. Normalvis er det sådan indenfor tequilabranchen, at destillerierne sælger deres tequila til uafhængige aftappere, som så forhandler den under eget navn. Tequileño håndterer hele processen selv – lige fra såning og høst af den blå agave, til blanding og aftapning af den endelige tequiladrik.

Tequileño udgiver i dag en række forskellige tequilaer: Under 1959 premium linjen finder man klassikere som blanco, reposado, cristalino og añejo; og til den der gerne vil have et mere økonomisk og drinks-fokuseret alternativ finder man en blanco og reposado.

 

Cocktails

La Batanga

El Tequileno Blanco

Et skvis limesaft

Top af med cola

Påfør evt. salt langs glassets kant og garniser med en limebåd.

 

Mexican Mule

2 dele El Tequileno Blanco

3 dele Franklin & Sons Ginger Beer

Et skvis limesaft

Varenummer: tequ5266 - Kategori: . Brand: El Tequileño Tequila

Relaterede nyheder

NavnEl Tequileño Blanco
Varenummertequ5266
Vejledende udsalgspris inkl. moms239,00 kr.
Alkoholprocent38.00
Volume0.50
OprindelseslandMexico