Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

El Tequileño Platinum Blanco

Tequila
El Tequileño Platinum Blanco
519,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne delikate blanco tequila fra El Tequileño destilleriet er lavet på 100% agave, og er et fantastisk eksempel på hvad premium tequila kan.

Duft

Bagt agave, urtenoter, delikate noter af anis og sort peber.

Smag

Mildt krydret og saftig.

Eftersmag

Delikat.

 

Om Produktet

El Tequileño Platinum Blanco er lavet på 100% agave fra Tequileño-distilleriets egne marker i Jaliscos højlande. Den lagres i amerikanske egefade i et minimum af 14 dage før den sættes på flaske. Den kan nydes for sig selv eller i en hver cocktail – den gør sig fænomenalt i en margarita!

El Tequileño Platinum Blanco er en såkaldt blanco tequila, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode. Blanco tequila er oftest meget rene i smagen og præget af agavens naturlige smag.

El Tequileño Platinum Blanco er udgivet ved en ABV på 40%.

Om El Tequileno

Tequileño er et af de mest højtrespekterede og populære premium tequilabrands i verden. Og ikke uden grund – destilleriet blev grundlagt i 1959 af Don Jorge Salles Cuervo i byen Tequila, Mexico. Destilleriet tog navnet efter byen – et navn, der ikke er helt tilfældigt. For byen Tequila er nemlig det sted, hvor den agave-baserede spiritus første gang blev destilleret, og det er også der, drikken har sit navn fra.

Ud over denne historiske arv er Tequileño også speciel i det, at den er et af de ganske få tequila-destillerier der udgiver sin tequila under eget navn. Normalvis er det sådan indenfor tequilabranchen, at destillerierne sælger deres tequila til uafhængige aftappere, som så forhandler den under eget navn. Tequileño håndterer hele processen selv – lige fra såning og høst af den blå agave, til blanding og aftapning af den endelige tequiladrik.

Tequileño udgiver i dag en række forskellige tequilaer: Under 1959 premium linjen finder man klassikere som blanco, reposado, cristalino og añejo; og til den der gerne vil have et mere økonomisk og drinks-fokuseret alternativ finder man en blanco og reposado.

Varenummer: tequ5268 - Kategori: . Brand: El Tequileño Tequila

Relaterede nyheder

NavnEl Tequileño Platinum Blanco
Varenummertequ5268
Vejledende udsalgspris inkl. moms519,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandMexico