Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

El Tequileño Cristalino Reposado

Tequila
El Tequileño Cristalino Reposado
619,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn exceptionel cristalino reposado tequila – yderst velegnet både i cocktails og for sig selv.

Duft

Ananas, mango, pære og mild vanilje

Smag

Tropiske frugter, mango og mild vanilje

 

Om Produktet

El Tequileño Cristalino Reposado er lagret fire måneder på amerikanske egefade. Den er lavet på 100% blå agave.

El Tequileño Cristalino Reposado er en såkaldt cristalino reposado tequila. Denne relativt nye form for tequila har et forholdsvis enkelt koncept – tequilaen lagres først i en periode (og er dermed en reposado eller añejo tequila), hvilket giver den en større smagsmæssig kompleksitet. Derpå filtreres den igennem et lag af kul. Kulfiltreringen fjerner for det første farven, så man får en helt blank og klar tequila, derudover fjerner processen også de ofte kraftige egetræsnoter, som lagret tequila typisk har. At den noget omstridte egetræssmag fjernes, gør at de andre effekter af lagringen får lov til at træde tydeligere frem.

Cristalino tequila er gået hen og blevet yderst populær i hjemlandet Mexico, hvor den særligt har været med til at introducere det unge kvindelige segment til tequilaens verden.

El Tequileño Cristalino Reposado er udgivet ved en ABV på 40%.

Om El Tequileno

Tequileño er et af de mest højtrespekterede og populære premium tequilabrands i verden. Og ikke uden grund – destilleriet blev grundlagt i 1959 af Don Jorge Salles Cuervo i byen Tequila, Mexico. Destilleriet tog navnet efter byen – et navn, der ikke er helt tilfældigt. For byen Tequila er nemlig det sted, hvor den agave-baserede spiritus første gang blev destilleret, og det er også der, drikken har sit navn fra.

Ud over denne historiske arv er Tequileño også speciel i det, at den er et af de ganske få tequila-destillerier der udgiver sin tequila under eget navn. Normalvis er det sådan indenfor tequilabranchen, at destillerierne sælger deres tequila til uafhængige aftappere, som så forhandler den under eget navn. Tequileño håndterer hele processen selv – lige fra såning og høst af den blå agave, til blanding og aftapning af den endelige tequiladrik.

Tequileño udgiver i dag en række forskellige tequilaer: Under 1959 premium linjen finder man klassikere som blanco, reposado, cristalino og añejo; og til den der gerne vil have et mere økonomisk og drinks-fokuseret alternativ finder man en blanco og reposado.

Varenummer: tequ5270 - Kategori: . Brand: El Tequileño Tequila

Relaterede nyheder

NavnEl Tequileño Cristalino Reposado
Varenummertequ5270
Vejledende udsalgspris inkl. moms619,00 kr.
Alkoholprocent35.00
Volume0.70
OprindelseslandMexico