Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Casa Don Ramon - Platinium Plata

Tequila
Casa Don Ramon - Platinium Plata
419,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn ganske afrundet og ren blanco tequila – yderst velegnet til at drikke ren, men gør sig også fantastisk i cocktails.

Duft

Frisk – med noter af citrus og agave

Smag

Bagt agave og frugter

 

Om Produktet

Platinium Plata Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Platinium Plata er dobbelt-destilleret, hvilket resulterer i en strålende og ren smag, samt en klar profil. Den er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Platinium Plata er en såkaldt blanco tequila, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode. Blanco tequila er oftest meget rene i smagen og præget af agavens naturlige smag.

Platinium Plata Casa Don Ramón er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter

Lys, med citrus og noter af agave, samt et strejf af sødme som overgår til en varmende mineralsk fornemmelse.

Om Casa Don Ramón

Et af Mexicos mest respekterede tequila-mærker – Don Ramón tilbyder et solidt sortiment af kvalitetstequila i et bredt prisudvalg.

Casa Don Ramón er et mexicansk destilleri, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Destilleriet ligger i Janisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Janisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. Don Ramóns udgivelser er helt igennem klassiske eksempler på, hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.

Varenummer: tequ5421 - Kategori: . Brand: Casa Don Ramón Tequila & Mezcal

Relaterede nyheder

NavnCasa Don Ramon - Platinium Plata
Varenummertequ5421
Vejledende udsalgspris inkl. moms419,00 kr.
Alkoholprocent35.00
Volume0.70
OprindelseslandMexico