Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Casa Don Ramon - Platinium Reposado Cristalino

Tequila
Casa Don Ramon - Platinium Reposado Cristalino
439,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn reposado tequila, lagret i op til et år på amerikanske og franske egefade – Platinium Reposado Cristalino fortjener absolut at blive drikket ren, i et traditionelt tequilaglas.

Duft

Egetræ, krydderi, chokolade, kanel og blød vanilje.

Smag

Citrus, nødder og vanilje.

 

Om Produktet

Platinium Reposado Cristalino Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Platinium Reposado Cristalino har fået et par måneders lagring på fade af amerikansk og fransk eg, hvilket resulterer i en afrundet, delikat smag og en robust profil. Spiritussen er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Platinium Reposado Cristalino er en såkaldt reposado cristalino tequila. Denne relativt nye form for tequila har et forholdsvis enkelt koncept – tequilaen lagres først i en periode (og er dermed en reposado eller añejo tequila), hvilket giver den en større smagsmæssig kompleksitet. Derpå filtreres den igennem et lag af kul. Kulfiltreringen fjerner for det første farven, så man får en helt blank og klar tequila, derudover fjerner processen også de ofte kraftige egetræsnoter, som lagret tequila typisk har. At den noget omstridte egetræssmag fjernes, gør at de andre effekter af lagringen får lov til at træde tydeligere frem.

Cristalino tequila er gået hen og blevet yderst populær i hjemlandet Mexico, hvor den særligt har været med til at introducere det unge kvindelige segment til tequilaens verden.

Platinium Reposado Cristalino er udgivet ved en ABV på 40%.

Om Casa Don Ramón

Et af Mexicos mest respekterede tequila-mærker – Don Ramón tilbyder et solidt sortiment af kvalitetstequila i et bredt prisudvalg.

Casa Don Ramón er et mexicansk destilleri, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Destilleriet ligger i Janisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Janisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. Don Ramóns udgivelser er helt igennem klassiske eksempler på, hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.

Varenummer: tequ5422 - Kategori: . Brand: Casa Don Ramón Tequila & Mezcal

Relaterede nyheder

NavnCasa Don Ramon - Platinium Reposado Cristalino
Varenummertequ5422
Vejledende udsalgspris inkl. moms439,00 kr.
Alkoholprocent35.00
Volume0.70
OprindelseslandMexico