Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Franklin & Sons Mixer - Elderflower with Cucumber - 20cl

Tonic
Franklin & Sons Mixer - Elderflower with Cucumber - 20cl
19,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikFranklin & Sons Elderflower Tonic w/ Cucumber

Brødrene Franklin startede deres rejse og mission fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. Der bruges kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i sortimentet, og aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Franklin & Sons bruger kun sukkeroer fra England og kildevand fra Staffordshire, tilført så meget kulsyre som muligt for at bringe det bedste frem i spiritus.

Sommerlig hyldeblomst, frisk agurk og bitter kinin i skøn forening byder på en tonic, som især passer rigtig godt til gins med en citrus profil.

Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber passer godt sammen med gins, hvor de dominante noter er citron, lime og grapefruit. Den passer også godt sammen med blomstrede, tørre vermouths. Indenfor gastronomi vil den gå godt sammen med retter fra det franske, engelske og asiatiske køkken.

Forslag til drinks
 
Summer Sin

5 cl Vodka
12 mynte blade
1 cl Sukkersirup
2 cl citronsaft
20 cl Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber

Hæld de 4 første ingredienser i et highball glas, tilsæt isterninger og rør godt rundt. Hæld Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber i og pynt med en kvist mynte.

Varenummer: toni4506 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnFranklin & Sons Mixer - Elderflower with Cucumber - 20cl
Varenummertoni4506
Vejledende udsalgspris inkl. moms19,00 kr.
Alkoholprocent0.00
Volume0.20
OprindelseslandStorbritannien