Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Franklin & Sons Mixer - Rhubarb with Hibiscus - 20cl

Tonic
Franklin & Sons Mixer - Rhubarb with Hibiscus - 20cl
19,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikFranklin & Sons Rhubarb Tonic w/ Hibiscus

Brødrene Franklin startede deres rejse og mission fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. Der bruges kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i sortimentet, og aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Franklin & Sons bruger kun sukkeroer fra England og kildevand fra Staffordshire, tilført så meget kulsyre som muligt for at bringe det bedste frem i spiritus.

Mixet af syrlige rabarber og let blomstret hibiskus giver en velbalanceret tonic, som giver et sofistikeret pift til enhver G&T.

Franklin & Sons Rhubarb Tonic water with Hibiscus passer rigtig godt sammen med spiced gins, som har tunge noter af kanel, kardamomme og anis, og den kan også gå sammen med vodka med vanilje noter. Hvis du vil nyde den sammen med mad, anbefaler vi retter fra det mexicanske, portugisiske og engelske køkken.

Varenummer: toni4509 - Kategori: . Brand: Franklin & Sons Mixers

Relaterede nyheder

NavnFranklin & Sons Mixer - Rhubarb with Hibiscus - 20cl
Varenummertoni4509
Vejledende udsalgspris inkl. moms19,00 kr.
Alkoholprocent0.00
Volume0.20
OprindelseslandStorbritannien