Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Riga Black Vodka

Vodka
Riga Black Vodka
159,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn kvalitetsvodka fra Letland, fra skaberne af Riga Black Balsam. Ren i smagen og yderst velegnet til cocktails.

 

Om Produktet

Opskriften på Riga Black Vodka laves ved at sammensætte højkvalitetsspiritus med det reneste vand fra artesiske brønde. Spiritussen renses derefter med kuld og sølv-filtrering, hvor den filtreres hele syv gange for at sikre den reneste og klareste smag. Riga Black Vodka er perfekt i cocktails, som gave, og til deling med vennerne, og kan i sandhed kaldes ”Letlands ægte vodka”.

Cocktails

Lettisk Vodka Martini

2 dele Riga Black Vodka

½ del Tør Vermouth

Evt. 2 stænk Riga Black Balsam Herbal Bitter

Garner evt. med en citronbåd eller 3 oliven

Om Riga Black Balsam

Historien om Riga Black Balsam går helt tilbage til 1700-tallet, da den russiske kejserinde Katharina den Store besøgte byen. Omkring år 1750 fremstillede apotekeren i Riga, Abraham Kunze, en Kunzer Balsam ved hjælp af gamle apotekerrecepter. Siden har Wolfschmidts Destilleri i Riga gennem generationer fremstillet Riga Balsam og distribueret den i flasker af ler.

Ifølge legenden helbredte Kunze Kejserinde Katharina 2. af Ruslands mavepine, da hun anlagde visit i 1752, ved at hun jævnligt drak Riga Balsam under sit ophold. Snart blev drikken en af favoritterne ved det russiske hof og resten af Europa.

Navnet ”balsam” refererer til at drikken egentlig var et lægemiddel.

Varenummer: vodk5365 - Kategori: . Brand: Riga Black Balsam Bitter, Gin og Vodka

Relaterede nyheder

NavnRiga Black Vodka
Varenummervodk5365
Vejledende udsalgspris inkl. moms159,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandLetland