Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Presidente El Gran de Caribe

Spirit Drinks fra Oliver & Oliver, navngivet efter en af Cubas største nationalhelte.

Presidente er skabt af cubanske maestros Oliver & Oliver i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100-årsdagen for hans død. Martí var symbolet på Cubas uafhængighedskamp mod Spanien. Han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba, og efter hans død omtaltes han som ”Den cubanske uafhængighedskrigs apostel”. Han blev dræbt af spanske soldater under Slaget om Dos Ríos.

Produktet er blendet af Oliver & Oliver. En stor del af indholdet stammer fra Cuba, hvor familien Oliver havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. Den resterende del kommer fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, samt fra deres nuværende hjemland, Den Dominikanske Republik.

 

Oliver & Oliver

Oliver & Oliver (eller Oliver y Oliver) er en familieejet virksomhed af Cubansk ophav, som i dag har hjemsted i den Dominikanske Republik. Firmaet specialiserer sig i blending af højkvalitetsrom, og har gennem årene vundet en lang række internationale priser – faktisk mere end to hundrede! Dette inkluderer blandt andet priser som: Chairman’s Trophy ved New York International Spirits Competition, Årets Rom ved International Rum Conference in Madrid, Best Rum in Competition ved San Francisco World Spirits Competition.

Oliver & Oliver anvender en Solera-lignende metode i deres lagringsproces: Når spiritus lagres på tønder, fordamper der årligt en vis mængde af den, i nogle områder hele 10%. Dermed bliver mængden af vædske i tønden over årene mindre og mindre. Det løser man ved fra tid til anden at hælde ny, ung rom på tønderne. Dermed kommer de til at indeholde en blanding på tværs af årgange.

Spiritus indenfor den spanske stilart, kendetegnes ved at være sød, blød og let drikkelig.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Presidente El Gran del Caribe 15 år Solera
Varenummer: rom05523
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
395,00 kr.
Presidente El Gran del Caribe Anejo Solera
Varenummer: rom05330
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
279,00 kr.
Ingen varer at vise