Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Presidente El Gran del Caribe Anejo Solera

Rom og Rombaseret Spiritus
Presidente El Gran del Caribe Anejo Solera
279,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikPresidente Gran Añejo er en rom blendet af rom-maestroerne Oliver & Oliver, og navngivet i en hyldest til den cubanske frihedskæmper José Martí.

 

Om Produktet

Presidente El Gran Del Carobe Añejo Solera er en såkaldt añejo rom. Med andre ord kan indholdet være lagret i helt op til over 10 år.

Om Presidente Ron

Presidente er skabt af cubanske rom maestros Oliver & Oliver i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100-årsdagen for hans død. Martí var symbolet på Cubas uafhængighedskamp mod Spanien. Han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba, og efter hans død omtaltes han som ”Den cubanske uafhængighedskrigs apostel”. Han blev dræbt af spanske soldater under Slaget om Dos Ríos.

Rommen er blendet af Oliver & Oliver. En stor del af rommens indhold stammer fra Cuba, hvor familien Oliver havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. Den resterende del af rommen kommer fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, samt fra deres nuværende hjemø, Den Dominikanske Republik.

Om Oliver & Oliver

Oliver & Oliver (eller Oliver y Oliver) er en familieejet virksomhed af Cubansk ophav, som i dag har hjemsted i den Dominikanske Republik. Firmaet specialiserer sig i blending af højkvalitetsrom, og har gennem årene vundet en lang række internationale priser – faktisk mere end to hundrede! Dette inkluderer blandt andet priser som: Chairman’s Trophy ved New York International Spirits Competition, Året Rom ved International Rum Conference in Madrid, Best Rum in Competition ved San Francisco World Spirits Competition.

Oliver & Oliver anvender i høj grad Solera-metoden i deres lagringsproces: Når rom lagres på tønder, fordamper der årligt en vis mængde af den, i nogle områder hele 10%. Dermed bliver mængden af rom i tønden over årene mindre og mindre. I Solera-systemet løser man dette problem ved fra tid til anden at hælde ny, ung rom på tønderne. Dermed kommer de til at indeholde en blanding af rom på tværs af årgange.

Solera-metoden er karakteristisk for rom indenfor den spanske stilart, der ofte kendetegnes ved at være sød, blød og let drikkelig.

Varenummer: rom05330 - Kategori: . Brand: Presidente El Gran Ron de Caribe

Relaterede nyheder

NavnPresidente El Gran del Caribe Anejo Solera
Varenummerrom05330
Vejledende udsalgspris inkl. moms279,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandDominikanske Replublik