Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

The Borders Distillery Whisky, Gin & Vodka

Borders destilleriet er et af de nyeste skud på stammen i den skotske spiritusbranche, og blev grundlagt i 2018. Destilleriet producerer både whisky, gin og vodka - med whiskyen i centrum.

The Borders Distillery ligger – som navnet antyder – i det skotske grænseland, tæt på grænsen til England. Destilleriets hjertebarn er helt klart whisky, men eftersom det er et lovkrav at skotsk whisky skal være lagret minimum 3 år på fad, har destilleriet i mellemtiden lavet både gin og vodka – det første i form af William Kerr’s Gin, det andet i form af Puffing Billy Steam Vodka.

Selvom Borders Distillery teknisk set er et Lowlands destilleri, foretrækker de selv at undgå betegnelsen, da destilleriets grundlæggere ikke anser den som særligt rammende for den type whisky de laver.

The Borders Distillery udmærker sig ved at være ganske villige til at eksperimentere og prøve nye metoder: Eks. anvender de en langvarig fermentering på 80 timer. Derudover går destilleriet meget op i bæredygtighed – al deres maltede byg kommer fra lokale gårde, og resterne af deres maltningsproces bliver genanvendt som gødning til næste byghøst.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Borders WS:01 - Malt & Rye Blend Scotch Whisky
Varenummer: blen5601
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
375,00 kr.
Borders WS:02 - Borders The Long & The Short Of It
Varenummer: blen5862
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
385,00 kr.
Puffing Billy Steam Vodka The Borders Distillery Small Batch
Varenummer: vodk4850
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
335,00 kr.
William Kerr's Borders Gin
Varenummer: gin04649
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
335,00 kr.
Ingen varer at vise