Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Hatozaki Japanese Small Batch 12 YO Umeshu Cask Finish

Whisky
Hatozaki Japanese Small Batch 12 YO Umeshu Cask Finish
1.025,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHatozaki Japanese Small Batch 12 YO Umeshu Cask Finish er en yderst delikat blended malt som har fået 6 måneders finish på Umeshu blommelikørsfade.

Duft

Urøget, delikat og blomstret

Smag

Afrundet og aromatisk – med sommerblomster, kornmark, saftige pærer, abrikoser samt noter af jod og maltet honning.

Eftersmag

Langvarig og sødmefuld.

 

Om Produktet

Denne whisky er blandet på en base af malt whiskyer, alle minimum lagret 12 år på amerikanske egefade. Efter blanding er whiskyen blevet lagret yderligere 6 måneder på skræddersyede tønder som tidligere har indeholdt den japanske Umeshu blommelikør.

Hatozaki Japanese Small Batch 12 YO Umeshu Cask Finish er udgivet non-chill filtered ved en ABV på 47%.

Smagsnoter

Whiskyen er urøget, delikat og blomstret. Den byder på en afbalanceret smagsoplevelse, med en aromatisk smag og blomstrede noter. Stilen er elegant og let, og besidder en markant dybde som kommer fra den maltede byg. I smagen fornemmer man noter af korn, jod, friske pærer, abrikoser og honning. Finish på blommelikørfade har givet afkast i form af en langvarig og sødmefuld eftersmag.

Om Hatozaki Whisky

Elegant, afrundet og let at drikke”, sådan beskriver Kaikyō destilleriet selv Hatozaki – ”vores whisky er prikken over i’et på afslappende øjeblikke med venner, familie og andre folk som man har kær. Fra den nysgerrige amatør til den garvede connoisseur; Hatozaki byder enhver velkommen.

Hatozaki blev navngivet efter det ældste fyrtårn af sten i Japan, et symbol på sikkerhed og vejledning fra gammel tid, som dermed er blevet indført på Japans liste over Historiske Monumenter. Hatozakis design er stærkt inspireret af den bløde og naturalistiske kunstart som blev anvendt i Edo perioden (1603-1868), Hatozaki inkorporerer en dyb respekt for den skotske whisky, som den japanske whisky selv står i gæld til.

Varenummer: bmal5634 - Kategori: . Brand: Hatozaki Japanese Whisky

Relaterede nyheder

NavnHatozaki Japanese Small Batch 12 YO Umeshu Cask Finish
Varenummerbmal5634
Vejledende udsalgspris inkl. moms1.025,00 kr.
Alder12
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandJapan