Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Casa Don Ramón Tequila & Mezcal

Et af Mexicos mest respekterede tequila-mærker – Don Ramón tilbyder et solidt sortiment af kvalitetstequila og mezcal i et bredt prisudvalg.

Casa Don Ramón er en mexicansk spiritusproducent, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Don Ramón har base i Jalisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Jalisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. De er dermed iblandt de bedste og mest klassiske eksempler på hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.

Vi bringer pt. tre produktlinjer fra Casa Don Ramón:

Tequila Punta Diamante

Don Ramóns signaturbrand, tequila af høj kvalitet til relativt overkommelige priser. Der er tre produkter i serien: Silver (Blanco), Reposado og Añejo

Tequila Platinium

En serie af premium-tequilaer til den mere krævende kunde. Serien adskiller sig derudover ved at de to lagrede udgivelser er såkaldte Cristalino tequilaer – en proces hvor en aldret tequila filtreres gennem kul. Denne proces fjerner farven og en del af fadsmagen, men forstærker andre dele af smagsprofilen. Cristalino-tequilaer er blevet yderst populære over de seneste år, og Platinium er Don Ramóns eget bud på en premium cristalino-tequila. Der er tre produkter i serien: Plata (Blanco), Reposado Cristalino, Añejo Cristalino.

Mezcal Don Ramón

Don Ramón udgiver foruden tequila også mezcal – en agavebaseret spiritus der minder om tequila, men som har nogle vigtige forskelle – for det første produceres mezcal i andre regioner af Mexico, for det andet laves mezcal på alle former af agave, hvor tequila kun laves på blå agave, og for det tredje tequila typisk lavet på agave, som er bagt med damp, hvorimod mezcal laves på agave som er bagt i en jordovn – dette betyder at mezcal ofte er mere kompleks og røget i smagen, hvorimod tequila er ren og sødmefuld.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Casa Don Ramon - Platinium Anejo Cristalino
Varenummer: tequ5423
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
519,00 kr.
Casa Don Ramon - Platinium Plata
Varenummer: tequ5421
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
419,00 kr.
Casa Don Ramon - Platinium Reposado Cristalino
Varenummer: tequ5422
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
439,00 kr.
Casa Don Ramon - Punta Anejo
Varenummer: tequ5420
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
489,00 kr.
Casa Don Ramon - Punta Plata
Varenummer: tequ5418
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
285,00 kr.
Casa Don Ramon - Punta Reposado
Varenummer: tequ5419
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
299,00 kr.
Mezcal Don Ramon - Mezcal Espadin
Varenummer: mezc5716
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
475,00 kr.
Mezcal Don Ramon - Mezcal Salmiana
Varenummer: mezc5423
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
479,00 kr.
Ingen varer at vise